Varovné a varující Ekonomické porovnání s EU - Matějka, Milan
Hlavné ukazovatele z oblasti produktivity, konkurencieschopnosti a životnej úrovne (7 ukazovateľov). Charakteristika jednotlivých ukazovateľov. Príčiny nízkej produktivity. Pracovná sila a konkurencieschopnosť alebo komparatívnosť. Životná úroveň obyvateľstva v ČR v porovnaní s krajinami EÚ.