Proces reštitúcií v poľnohospodárstve vrcholí Najviac obhospodarovanej pôdy patrí družstvám - Goldbergerová, A.
Priebeh reštitučných procesov v poľnohospodárstve SR. Najväčší podiel družstiev na celkovej výmere obhospodarovanej pôdy. Výmera poľnohospodárskej pôdy, žiadatelia o vrátenie pôdy v rámci reštitúcií. Živé a neživé naturálne náhrady vrátené žiadateľom.