Sila podporných argumentov - Blaas, Gejza
Štúdia poľnohospodárskych expertov H. Nalleta a A. van Stolka "O vzťahoch medzi Európskou úniou a krajinami strednej a východnej Európy vo veciach týkajúcich sa poľnohospodárstva a výroby potravín". Opatrenia na vnútornom trhu krajín strednej a východnej Európy. Obchodná, finančná a cenová politika.