Význam manažmentu v cestovnom ruchu - kľúč k úspešnému rozvoju - Kaspar, C.
Neustály rast požiadaviek na podnikateľskú činnosť v cestovnom ruchu (CR). Význam manažmentu v CR. Podiel regiónov (Afrika, Amerika ap.) na svetovom CR. Manažment a profesionalita sú garanti úspechu v podnikoch a organizáciách CR.