Marketing for success - po austrálsky George Pazman a John Scales na Ekonomickej univerzite - Horváth, Karol
Seminár za účasti lektorov z Inštitútu Univerzity v Južnej Austrálii v Adelaide na tému "Marketing - predpoklad podnikateľského úspechu". Seminár usporiadal Ústav ďalšieho vzdelávania ekonómov a manažérov pri EU v Bratislave. Hlavné témy seminára. Úvod do úspešného marketingu. Základné faktory úspechu. Prieskum trhu, analýza trhu. Strategické plánovanie.