Metodické kroky při tvorbě investičního marketingu - Kubík, J.
Podstata investičného marketingu. Náplň jeho činnosti - zostavenie nového výrobného programu, ktorý má novú kvalitu. Postup tvorby metodiky investičného marketingu (model matice).