Segmentácia trhu Uspokojujeme vôbec niekoho potreby? - Filo, Peter
Členenie trhu, uplatňovanie výrobkov na trhu. Zisťovanie potrieb obyvateľstva. Podnikateľské aktivity - určenie marketingového fenoménu - trhový segment. Hľadisko úžitku, výrobkový mix. Segmentácia trhu - aspekty na dosiahnutie komerčného cieľa. Definícia trhových výklenkov.