Fenomén zvaný leasing - Pulz, J.
Výhody a nevýhody leasingu. Finančný a operatívny leasing. Právna úprava leasingu. Dane z príjmov a leasing. Daň z pridanej hodnoty a leasing. Leasing zo zahraničia. Účtovanie leasingu. Budúcnosť leasingu.