Riziko nesoucí úspěch Franchising: pro a proti - Kazdová, Alena
Česká asociácia franchisingu - vznik v r. 1993. Podstata a výhody franchisingu. Franchisová zmluva. Vymedzenie poplatkov v franchisovej zmluve. Dôvody, prečo franchising zatiaľ nepatrí k rozšírenej forme podnikania v Čechách.