Dvojí tvář šedé ekonomiky - Kleer, J.
Pokus o definíciu šedej ekonomiky. Všadeprítomnosť šedej sféry. Príčiny nárastu šedej sféry. Šedá sféra v procese prechodu od direktívneho k trhovému hospodárstvu. Dvojaká tvár šedej sféry v procese transformácie.