Uruguajské kolo GATT a Slovenská republika - Vlčko, Ján
Všeobecná dohoda o clách a obchode (GATT) - základ súčasného mnohostranného obchodného systému zahraničnoobchodného zákonodarstva väčšiny štátov sveta. Z histórie GATT. Ciele Uruguajského kola, záverečný dokument. Dohoda o zriadení Svetovej obchodnej organizácie, štruktúra dohody a ďalšie právne dokumenty.