Voľný obchod v malom vydaní - Paštrnáková, N.
Odstraňovanie ciel, kvót a iných bariér medzinárodného obchodu po tzv. Uruguajskom kole GATT. Slobodné ekonomické zóny (podľa OSN 30 variantov), ich charakteristika. Motívy štátov a investorov pri zakladaní ekonomických zón.