Vývoj konjunktury a cen vybraných surovin na světových trzích
Rast svetových cien surovín prepočítaných na báze USD sa v 3. štvrťroku 1994 spomalil a dosiahol necelých 7 perc. Vývoj cien za energetické suroviny, ropu, zemný plyn, uhlie, železné kovy, neželezné kovy, drahé kovy, priemyselné suroviny poľnohospodárskeho pôvodu (vlna, bavlna, prír. kaučuk ap.) a potravinárske suroviny (pšenica, ryža, káva ap.).