Vo Visegrádskej štvorke po novom Zmeny v Stredoeurópskej dohode o voľnom obchode - Knopp, J.
Významné zmeny v Stredoeurópskej dohode o voľnom obchode (SEZVO) s účinnosťou od 1. júla 1994. Liberalizácia obchodu medzi Českom, Maďarskom, Poľskom a Slovenskom plánovaná až do roku 2002. Dohoda o rýchlejšej liberalizácii, Dodatkový protokol k SEZVO. Dosah zmien na praktických užívateľov výhod SEZVO. Nové protokoly špecifikujúce zoznamy tovarov, dovozné clá. Problémy sprevádzajúce prijatie Dodatkového protokolu k SEZVO.