Postaví svet Slovensko na nohy? Na konferencii G-24 ocenili náš reformný proces - Lipianska, Ľudmila
Podpora reformného procesu Slovenska krajinami G-24. Zahraničné úvery medzinárodných inštitúcií na posilnenie platobnej bilancie a na podporu makroekonomického stabilizačného programu Slovenska na roky 1994-1995. Pôžička STF (Systemic Transformation Facility) z MMF. Svetová banka - Medzinárodná banka pre obnovu a rozvoj (IBRD) poskytla pôžičku Economic Recovery Loan na podporu ťažkostí spojených s rozdelením federácie. Ďalšie pôžičky EBOR, EIB a pomoc v rámci Programu PHARE.