Co přinese Evropská dohoda? - Bulenová, j.
Február 1995 - vstúpila do platnosti Európska dohoda (ED) medzi Českou republikou a Európskymi spoločenstvami. Charakteristika ED. Liberalizácia obchodu. Výhody pre českých podnikateľov. Národné zaobchádzanie. Ďalšie významné zmeny vyplývajúce z Európskej dohody pre ČR.