Strategie začleňování Česká republika a OECD - Provazník, Dušan
Snaha ČR o členstvo v OECD. Z histórie OECD. Štruktúra OECD. OECD a stredná Európa. OECD a Česká republika. Predpoklady vstupu ČR do OECD.