Kooperační výhoda - Jirásek, J.
Význam konkurenčnej výhody na svetovom trhu. Sklony podnikateľov spájať sa a kooperovať (spoločné podniky, konzorciá, združenia). Prednosti a riziká kooperácie. Predpoklady kooperácie.