Přístupy managementu k vytvoření společných podniků - joint venture - Kozar, Z.
Účelové prepájanie našich podnikov so zahraničnými partnermi formou spoločných podnikov - joint venture. Spoločný záujem - rôzne prístupy. Prístupy a motivácie zahraničných partnerov. Prístupy a motivácie domácich partnerov. Postup prípravy joint venture. Poradenská podpora.