Slovensko-francúzsky podnik Chemlon Humenné opäť nabieha na plné obrátky - Prosnan, Jozef
Vytvorenie spoločného podniku Chemlon, a.s. Humenné s francúzskou firmou Rhône Poulenc v júni 1992. Obnova technologického zariadenia investíciami od francúzskeho partnera. Pokles dopytu zo strany ČR riešený vývozom cez obchodnú sieť francúzskeho partnera a ďalšieho akcionára Chemlonu taliansku firmu Snia (58 perc. produkcie spoločnosť vyváža). Riešenie prezamestnanosti. Rast priemerných miezd.