Jak dál v programu PHARE? - Zukal, Jiří
Program PHARE - nenávratná pomoc, ktorú v súčasnosti poskytuje EÚ krajinám strednej a východnej Európy. Niektoré nedostatky pri realizácii programu. Zmeny a vývoj programu v posledných rokoch. Prioritné oblasti záujmu pre ČR. Ukončenie niektorých aktivít programu. Očakávanie určitých zmien v realizácii programu PHARE v roku 1995.