Poistenie a riziko - Čejková, Viktória
Obsah pojmu rizika. Poistné riziko. Poisťovne rozlišujú poistiteľné a nepoistiteľné riziko. Snahy o riadenie rizika - risk management (oboznamovanie sa s rizikom, zhodnotenie rizika, rozdelenie rizika).