Komentár k Vyhláške č.290/1994 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona o sociálnom zabezpečení vo väzbe na ďalšie zákony - stanovenie dôchodkov
Rozsiahly komentár k vyhláške platnej od 27.10.1994, ako aj jej plné znenie. Stanovenie dôchodkov vo väzbe na významné zmeny súvisiacich zákonov.