Velký třesk se stále připravuje Transformace základního školství
Zmeny v legislatíve - novelizácia školského zákona. Transformácia základného školstva sa nachádza vo fáze experimentov. Základné školy a populačný vývoj. Žiaci. Učitelia. Potreba prijatia nového školského zákona.