Diverzifikácia vysokého školstva na Slovensku - Hrabinská, Mária
Súčasné iniciatívy smerujúce k diverzifikácii slovenského vysokého školstva. Bakalárske štúdium - súčasný stav a perspektívy. Vznik odborných vysokých škôl (neuniverzitné vysoké školstvo). Iné formy postredoškolského štúdia. Uplatňovanie diverzifikácie postredoškolského vzdelávania a štátna vysokoškolská politika.