Liaheň úspešných Pozývajú všetkých, ktorí majú vôľu a odvahu rásť - Polakovič, Ivan
Príprava riadiacich pracovníkov - manažérov a iných odborných pracovníkov na City University Bratislava (CUB). Vznik CUB za podpory vlády SR v r.1990. Učebné materiály, spôsob výučby a hodnotenie študijných výsledkov preberá CUB od The Open University vo V. Británii. Spôsob štúdia na CUB. Program štúdia pre manažérov. Trojstupňový systém profesionálneho rastu na CUB. Profesionálny certifikát v manažmente. Profesionálny diplom. Profesionálna kvalifikácia Master of Business Administration (MBA).