Moderný trend z Univerzity KEIO v Tokiu - Uno, K.
Profesor Ph.D. Kimio Uno z Fakulty médií a strategického riadenia Univerzity KEIO v Tokiu, a slovenská študentka tejto fakulty Iveta Mozsnyaková o študijnom procese na jednej z najmodernejších japonských vysokých škôl. Nový systém štúdia - získavanie, produkcia a odovzdávanie informácií.