Požiadavky na vzdelávanie pre cestovný ruch na európskych vysokých školách - Stadtfeld, F.
Tézy rozoberajúce hlavné didaktické požiadavky na vzdelávanie v cestovnom ruchu (CR). Požiadavky na zvýšenie počtu vysokoškolsky vzdelaných riadiacich pracovníkov. Základné zmeny CR. Špecializované a všeobecné vzdelávanie v cestovnom ruchu. Nejednotné vzdelávanie v CR v Európe. Nové rozvíjajúce sa študijné smery CR. Ďalšie vzdelávanie riadiacich pracovníkov cestovného ruchu.