Prijímanie na štúdium na vysoké školy v SR - Putala, Alojz
Zásady prijímania na štúdium na vysokých školách. Uchádzači o štúdium. Výsledky prijímacieho konania. Externé (diaľkové) a bakalárske štúdium.