Školné a podpora studentů v zahraničí Můžeme se inspirovat? - Koucký, J.
Charakteristika základných modelov účasti študentov na financovaní vysokého školstva a systémov finančnej podpory študentov (podľa materiálov OECD a Svetovej banky).