Trhové sily a ochrana života - Sadruddin, A.K
Princ Sadruddin Aga Khan, prezident švajčiarskej Nadácie Bellerive, o ochrane životného prostredia založenej na trhovej politike. Jej kombinácia s ochranou životného prostredia riadenou a kontrolovanou vládou. Normy Euro I. a Euro II., obmedzujúce znečisťovanie výfukovými plynmi. Trhové mechanizmy v Alpách. Globálne rozhodnutia súvisiace so špecifickými problémami. Zodpovednosť za terajšie a budúce generácie.