MESOSAUR, ver. 1.1 Programový paket pro analýzu časových řad - Kozák, J.
MESOSAUR, ver. 1.1: A companion to SYSTAT - softwarový produkt pre operačný systém DOS objednaný softwarovou firmou u ruských matematikov a štatistikov z JV Dialogue (STAT-DIALOGUE Center). Informácia o uvedenom pakete z hľadiskapoužívateľa zaujímajúceho sa o možnosti, ktoré ponúka pre analýzu časových radov.