Práce s chybějícími údaji v programových systémech - Řezanková, Hana
Príčiny vzniku chýbajúcich údajov - užívateľské a systémové - pri štatistickom spracovaní viac premenných súčasne. Špeciálne postupy programových systémov pre operácie s chýbajúcimi údajmi. Ich označovanie. Práca s chýbajúcimi údajmi pri príprave dát, pri štatistických výpočtoch. Riešenie v rôznych štatistických paketoch.