Turčianske Teplice místo Mariánských Lázní Otazníky nad slovenským lázeňstvím - Zábojníková, M.
Problémy slovenských kúpeľov a žriediel. Problémy okolo privatizácie kúpeľov. Potreba rekonštrukcie kúpeľov. Záujem o privatizáciu žriediel. Únia kúpeľných miest Slovenska. Poslanie Únie.