Ručné šľahače pod drobnohľadom Ktorý z domácich pomocníkov je šikovnejší? - Cisár, L.
Testovanie elektrických ručných šľahačov na odbore testovania a kontroly akosti elektro SOI. Výsledky testovania výrobkov zo SRN typ Severin a Siemens, francúzsky Moulinex, slovinský Gorenje a český výrobok ETA 0042. Záverečné zhodnotenie.