Stabilný zdroj energie - Rafaj, L.
Atómové elektrárne Bohunice, ktoré dodávajú päťdesiat percet elektrickej energie na Slovensku. Prevádzka prvej česko-slovenskej jadrovej elektrárne A-1 s reaktorom KS-150. Postupne pripojené k energetickej sieti štyri bloky elektrární V-1 a V-2. Systém bezpečnosti prevádzky jadrových elektrární.