Ekologická inovácia strojárskych výrobkov a výrob - Muránsky, J.
Základné pojmy inžinierskej ekológie. Ekologická úroveň a ekologické charakteristiky strojárskych výrobkov. Metóda hodnotenia ekologickej úrovne (príklady). Environmentálne orientovaný informačný systém v strojárstve. Projekty ekologickej inovácie.