Zrýchliť otáčky exportu - Galovič, P.
Ing. Peter Galovič, generálny riaditeľ Chirany Export Import, a.s. Piešťany, najväčšej exportnej spoločnosti na území bývalej federatívnej republiky, o ponúkanom sortimente, rozširovaní pôsobnosti tejto obchodnej spoločnosti v širších ekonomických súvislostiach.