Biely cukor s červenými otrubami - Seifertová, Iveta
Hodnotenie cukrovarníckej kampane na Slovensku v r.1994 - jedna z najhorších kampaní v povojnovej histórii. Znižovanie osevných plôch cukrovej repy - dôsledky. Produkcia cukru, nákupné ceny cukru. Hrozba bankrotov niektorých cukrovarov. Účasť Štátneho fondu trhovej regulácie (ŠFTR) na zabezpečení pestovateľov cukrovej repy.