Spotreba klesá - cena stúpa Pestovatelia a spracovatelia očakávajú potvrdenia kvality - Krištofičová, Dagmar
Produkcia vína na Slovensku. Ceny vína, spotrebné dane. Kvalitatívne zmeny v prebudovávaní viníc. Plochy viníc, pestované odrody vína na Slovensku. Spotreba vína na Slovensku a v Európe.