Aj manažéri sú len ľudia Dosiahnuť rovnováhu vzťahov na pracovisku nie je jednoduché - Luptáková, O.
Osobnosť vedúceho pracovníka - manažéra. Vzťahy medzi vedúcimi pracovníkmi a podriadenými. Schopnosti manažéra a sila vlastnej osobnosti pri rozhodovaní a riadení firmy. Podľa spôsobu vedenia určenie dvoch základných štýlov riadenia u manažérov - demokratický a autoritatívny štýl. Typy manažérov podľa týchto štýlov riadenia.