Podněty pro teorii řízení - Schulz, J.
Teória riadenia by sa mala zaoberať pojmom "podnik" z hľadiska jeho funkcie v trhovom hospodárstve. Mala by ovplyvniť budúcu legislatívu. Aplikácia diferencovaných metód riadenia podľa potrieb jednotlivých subjektov (právnických a fyzických osôb).