Vedieť - chcieť - môcť - Jemala, Ľubomír
Absencia závažného fenoménu prosperity SR - manažmentu podnikov a firiem - v Programovom vyhlásení vlády SR z januára 1995. Tajomstvá úspechov podnikov svetovej úrovne a ich riadenia. Odporúčania pre tvorivú aplikáciu v podmienkach SR. Názory odborníkov na manažment (P.F. Drucker, Z. Souček).