Český management devadesátých let - Kopčaj, A.
Porevolučný vývoj (od r. 1989) českého manažmentu. Požiadavky 90-tych rokov - nevyhnutná manažérska marketingová tvorivosť. Zahájenie nutných zmien v riadení podniku. Niektoré subjektívne prvky, ktoré pôsobia na nízku výkonnosť manažmentu.