Řídící vztahy uvnitř podniku - Fremr, V.
Riadiace vzťahy medzi podnikovou riadiacou úrovňou a závodom. Formy hierarchických väzieb. Formy a náplň riadenia podnikateľských subjektov (riadenie priame, nepriame, metodické). Decentralizácia a centralizácia. Členenie právomoci a zodpovednosť v riadení. Podmienky úspešnosti podniku. Realizácia riadiacich vzťahov - riaditeľstvo podniku - závod. Organizačné zaistenie riadiacich vzťahov.