Kamióny a paragrafy Preprava tovaru bez náročného prekladania - Brda, J.
Rozvoj kamiónovej dopravy na Slovensku ako najrozšírenejšieho druhu prepravy tovaru. Predchádzanie niektorým chybám a omylom prepravcov pôsobiach v medzinárodnej kamiónovej doprave (MKD). Upozornenie na niektoré ustanovenia týkajúce sa MKD v Obchodnom zákonníku a upravujúce zmluvu o preprave vecí. Dohovor o prepravnej zmluve v medzinárodnej cestnej nákladnej doprave (CMR). Mimoriadny význam vypĺňania nákladného listu v MKD. Preprava nebezpečného tovaru. Sprievodné doklady. Poistenie. Predchádzanie škodám.