Legislatíva účtovníctva v Európskej únii. 1 Úvodné poznámky - Farkaš, Richard
Úvodný článok zo série príspevkov týkajúcich sa 4. smernice Rady z 25.7.1978 o účtovnej závierke spoločností určitých právnych foriem (78/660/ES), ktorú vydalo ES ako jednu zo smerníc (direktív) na koordináciu práva členských krajín EÚ v oblasti účtovníctva. Úplné znenie smernice výjde ako príloha Zvestí č.3 z r.1995.