Oběh účetních dokladů a jeho kalkulace - Marek, J.
Obeh účtovných dokladov a popis práce - základné organizačné normy organizácie. Vzorové riešenie aktualizácie obehu dokladov (projekt variabilného riešenia s počítačovou podporou) a z neho vyplývajúcich popisov práce. Základné účtovné doklady. Základné funkcie v organizácii vrátane väzieb na okolie. Vzor popisu práce s účtovným dokladom (príklad).