Problematika vedení účetnictví malých obcí - Lehkoživ, J.
Prehľad rozpočtového a finančného hospodárenia, vedenia účtovníctva a zostavenia účtovnej závierky malej obce v ČR. Príklady, metodika, spôsob účtovania a čísla použitých účtov. Účtovanie prípadov týkajúcich sa bankového plnenia rozpočtu malej obce, nákladov a výnosov hospodárskej činnosti obce, účtovania o účelových a finančných fondoch.