Vnútrobankový audit a jeho uplatňovanie v praxi - Oberhauser, Ján Artur
Úloha a význam vnútropodnikového auditu v súčasnosti. Bankový dohľad NBS. Dozor uskutočňovaný externými audítormi nestačí. Príčiny nerozvinutosti interného auditu. Na základe súčasných svetových trendov v oblasti vnútropodnikového auditu definovanie jeho cieľov a zásad pre slovenské banky a ich audítorské úseky.